Lägg ner nu, JämO!

50246-2
Men släpp det nån gång! Borgström har gjort sin poäng nu. Opinionsbildning är viktigt men det kommer inte att bli nån VM-bojkott!

TROTS att man får Peter Antoine i present som motdebattör. Just det, nån borde anmäla tv-programmet
Debatt till granskningsnämnden för brott mot objektiviteten! För bjuder man in Antoine som debattör måste man sympatisera med andra sidan eftersom man på förhand vet att han kommer göra bort sig rejält och spela sina motståndare rakt i händerna hela tiden, vilket han också gjorde. Men man får tyvärr inte alltid välja sina "lagkamrater". I rasistdebatter på TV3 har man helt plötsligt hamnat på samma sida som Baren-MeraI. Say no more...

Nä, skomakare, bliv vid din läst! Istället för att vara pinsam inom allmändebatten borde Antoine hålla sig till att såga fotbollspelare i sportprogram, för det behärskar han. Idrottskändisar kan inte debattera och ska därför hålla sig borta och låta nån som har kolla på båda sidor kliva in istället. Ringholm är bättre men inte så genomslående, som bekant. Det är väl bara Bodström som har tillräcklig trovärdighet, p.g.a. sin fotbollsbakgrund - och tillräcklig kunskap i sak och i retorik, p.g.a. sin nuvarande position, som kan föra ordentlig talan mot JämO och hans hejdukar. I sakfrågan f.ö. har jag redan kommenterat en gång tidigare, plus att jag håller med varenda ord i denna Esk-krönika.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback