Alla (s)ätt är tydligen bra utom dom dåliga...

Hahaha! Så fruktansvärt pinsamt för sossarna att det visade sig att den respektlösa ungdomsförbundsattityden hade infiltrerat själva Politbyrån på Sveavägen. Kåge sa i Rapport att mejlaren påstod sig vara politiskt obunden, jo tjena! Borgarna är övertygade om att det hela är organiserat och att det har styrts högt uppifrån i partiets hierarki. Visst, om det skulle ligga nåt i de konspiratoriska spekulationerna så är det väl klart att s gör som de nu har gjort. Ulvskog som högsta ansvarig hålls ovetande och kan därmed spela ut deniability-kortet och helt sanningsenligt säga att hon inte visste nånting och skicka med ett fördömande för ordningens skull, samtidigt som nån ersättlig underhuggare hängs ut som ensam ansvarig. Och tvärtom: även om borgarna innerst inne tror på förklaringen så vore det tjänstefel om de inte uttalar sig om att det måste röra sig om en politisk skandal av implicerad Watergate-dignitet. Det är ju fritt att spekulera och om väljarna tappar förtroendet för sossarna är det ju inte deras fel.

Hursomhelst, förtalsmejlen är ett faktum och de visar på en helhetssyn på valkampanjer hos vissa demokratiskt ljusskygga element inom de etablerade ideologierna där det inte finns några gränser för vilka medel man tycker det är ok att använda som ett medel för att nå en liten bit mot sitt mål. Men som vanligt slår det nog istället mot hela politiken och ger politikerföraktarna vatten på sina lättrullade kvarnhjul. Argument mot argument klätt i fyndig retorik och vass polemik ska vi ha – inte lögner, fiffel & båg! Att inte spela med öppna och renhåriga kort i såna här sammanhang är så otroligt lågt att t.o.m. Glocalnet ligger i lä...

Kommentarer
Postat av: Martin

Vadan påhoppet på Glocalnet??

2006-02-24 @ 10:41:39
Postat av: Adam

Tror ärligt talat inte att det finns någon större planering och tankeverksamhet bakom detta. D.v.s. det handlar om enskild individ som verkar ha nada koll. Jag menar skulle man satt igång detta på ett seriöst och allvarligt sätt så hade man ju för bövelen inte gjort det från sitt eget partihögkvarter. Det fattar ju t.o.m. jag och då har jag inte tagit en enda poäng i konspirationsteori på högskolenivå.

2006-02-24 @ 13:03:26
Postat av: Henrik

M: Det var väl inget påhopp? :O De har ju själva valt sin slogan. Däremot fick de reklam av mig.

A: Nä, så puckad kan ju ingen vara. Om inte...! Att de räknar med att ingen kan tro att det är organiserat JUST EFTERSOM det härstammar från högkvarteret... Visst är det härligt med konspirationer...? :)

2006-02-24 @ 13:58:42
Postat av: Adam

Mycket härligt. Vill man ha en konspiration så finns den ju där.

På tal om det. Kommer en intressant dokumentär om Palme och Krille P på söndag + debatt på tisdag. Stay tuned.

2006-02-24 @ 20:00:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback