Pudelrock ÄR faktiskt astöntigt

Ett fullständigt lysande avsnitt av Simpsons gick ikväll. Familjen befann sig inne i klassikerna Odysséen, Jeanne d'Arc och Hamlet, ja ni har säkert sett det. Skönt att de nyss har kommit överens om två nya säsonger. Eftersom de gör satir på aktuella händelser i samhället går ju alltid livet i Springfield vidare utan att fastna, som i andra serier. Däremot är det fortfarande helt oförståeligt (men kul) hur det kan produceras av och visas på just Fox av alla kanaler... Här kan man göra sin egen karaktär.

HAHAHA! Fick sedan på Rundgång på tvåan och de visade ett reportage från Rapport -84 som handlade om att det på Råsunda hade hållits "en så kallad hårdrocksgala", som Classe Elfsberg uttryckte sig. OK, jag kan förstå att många tycker att hårdrock är tufft när t.ex. Hettan argt visar hörntänderna och stönar till i slutet av varje frasering eller när Kiss/Alice Cooper/Marylin Manson/Rammstein etc. kör en sprakande show med skräckfilmsreferenser och eld. Men när detta Rapportreportage visar ett Möttli Kry i toperat långt hår och sedan huvudakten - keyboardrockarna Van Halen, då förstår jag inte var det tuffa ligger... Och Paul Stanley hade väl rosa kläder och läppstift när han sjöng Lick it up under samma tid? Hur kunde folk ta sånt på allvar?! Och en del gör det ju fortfarande. Hamnade konstigt nog på en fest med bl.a. just Möttli Kry-fans i höstas. Trodde det var maskerad... Tycker det passar bättre att göra som Filip & Fredrik gjorde - ta med den svenska samlade hårdrockselitens välgörenhetsprojekt från denna period i 100 höjdare och skratta åt dom! :)
Ja, ja, whatever, tråkigt om alla gillar samma. Var och en blir salig på sin tro och så ska det vara.

Sen fortsatte Rundgång däremot med ett riktigt coolt inslag om bandet Hellsongs, som sade sig spela launchrock. De spelade en avskalad Run to the hills i en ren Eva Cassidy-tappning, alltså med bara akustisk gitarr och piano som ackompanjemang till en kvinnoröst. Riktigt bra!!


Kommentarer
Postat av: Marie

Om du inte gillar pudelrock kan jag tipsa om att Sveriges radio just nu har en speciell melodifestivalkanal på nätet. Just nu spelas den fantastiska "Love song" med Blue Café. Kan det bli bättre?

2006-03-23 @ 08:46:08
Postat av: Avner

Fotbollsreportern Robert Laul på Aftonbladet har en kompis i Hellsong, som han ska lyssna på ikväll i Gbg. Det skrev han på sin blogg idag. Eller om det var igår.

Fun facts brought to you by: Löfbergs Lila - The coffee with the purple extra.

2006-03-23 @ 10:03:45
Postat av: Henrik

Mitt svar till ditt "tips" är nästa inlägg...
Och nej, du har inte lyckats provocera fram det, jag har länge tänkt på att skriva om det där hemska och det var läge nu när det har varit över ett tag för denna gång.

Såklart kan ingen annan än jag styra över agendan på denna blogg.

2006-03-23 @ 20:34:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback