Sommarmusik på vintern

På P3s rotationslista snurrar nu låten Love Generation med Bob Sinclair och Gary Pine. Och det är väl ok att höra den i bakgrunden mellan radiopratet. Däremot tänker jag på den uppenbart feltajmade releasen. Jag menar, den har ju verkligen alla ingredienser för att hamna i det klassiska sommarplåge-facket: En smittande rytm från varmare trakter, en grund med akustisk gitarr som ger beachlägereldskänsla, en enkel sing-a-long-refräng på 3-4 nonsensord och sist men inte minst en somrigt naiv visselslinga. Som klippt och skuren som catchigt soundtrack till industrisemestern!

Kommentarer
Postat av: Martin

Vad du inte tänker på är att den har slagit i Australien före den slog i Sverige, och där nere slog den sen vår/tidig sommar, och blev således en sommarplåga där borta. Sen att den tog en flygfrakt över till Sverige och inte gick med en Maersk-container ledde till att den kom hit under sen vinter snarare än tidig sommar, och därigenom missade den tajmingen en aning.

2006-03-06 @ 15:43:46
Postat av: Henrik

Ha ha! Jo det är klart, för den australiska marknaden kom den ju perfekt. Men stuvade makarena med ketchup-låtar brukar ju ha norra halvklotet som norm. Eller... iofs det kan ju inte jag veta. De kanske vilade upp sig några månader nånstans vid ekvatorn på väg uppåt eller nedåt...

2006-03-07 @ 01:30:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback