Relaxed attityd

Ha ha! Såg MTVEMA ikväll och insåg hur skönt livet kan vara om man är en populär och framgångsrik amerikansk hiphopartist... Man lägger ett par dar för att dra till Nordpolen nånstans och slappna av utan att bry sig om nåt. Pharell tokstötte på den ganska snygga post-show-programlederskan under det som var tänkt att bli en intervju. Istället sjöng han för henne en stund, frågade vad hon hette och med en blinkning sa var han bodde och att hon skulle ta sig dit. Sen var det Kanyes tur att bli intervjuad och han gick inte heller direkt in för det, kan man väl säga... Han var så full så ögonen nästan gick i kors och han fick koncentrera sig för att inte vingla. På frågan vad han hade gjort under kvällen sa han att han mest hade ägnat sig åt sippy-sippy. Förutom när han bröt in under ett annat bands prisutdelning och höll nån form av spontant anförande. Sedan fick han frågan om vad han skulle göra resten av kvällen och svaret var lika lysande som logiskt: "Some more sippy-sippy..."

Deras åtagande är att vara närvarande, kanske köra ett uppträdande. Dom är där i egenskap av stjärnor så de behöver inte riktigt ta andra grejer på allvar utan bara göra det dom känner för, hänga ut och låta sig hyllas.

Men å andra sidan är dom artister som lever på att vårda en cool image så kidsen gillar det dom gör. Alltså måste de vara seriösa med sitt oseriösande i såna sammanhang. Det hade ju faktiskt varit oseriöst att vara seriös i deras kläder...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback