En välkommen smak av Hassan

Jag brukar inte bry mig om när Annika Lantz har semester eller inte men fr.o.m. idag är det just vad hon har och det är säkert trevligt för henne men det är ännu bättre för mig och mina likasinnade på andra sidan radioapparaterna för hennes vikarie går nämligen inte av för hackor! Det är ingen mindre än Kristian Luuk som har anlitats (genom Carina kan man tänka sig). Men inte nog med det, han har med sig Fredrik Lindström som sidekick! Eller bisittare, som han hellre vill kalla sig av språkpolitiska skäl. Det är inte bara två gamla polare som sitter och skojar, det är ju även två kända humorprofiler som jobbade ihop i just P3 när de slog igenom, alltså är kemin på topp i studion. Det märks tydligt att de är på samma nivå eftersom de hela tiden hänger på varandras skojresonemang, ironiimprovisationer och raljeringar. Det är så man känner att man gärna hade tagit några öl med dom... (Lyssna själv)

Dessutom slipper man Lantz drift med sina sidekickar och framförallt hennes trötta feministiska samhällsgärning. Undrar bara vilka som kommer att vara bisittare resten av veckan...? Hoppas det blir fler gamla Hassan-personer, som Schyffert, Haag eller Felix. Eller iofs... ett program som t.o.m. bär Lantz namn kan nog inte acceptera att vara utan kvinnligt inslag en hel vecka.

Hoppas att hon har det riktigt skönt på sin semester och stannar några veckor extra! :)

Kommentarer
Postat av: Bullen

tja, går man bara och driver har man ju naturligtvis tid att lyssna på radio, men vi som sluter vårt strå till stacken hinner ju inte med att lyssna på detta, som för övrigt låter rätt så intressant..

2006-04-26 @ 11:31:28
Postat av: Hank

Jo, så är det nog. Här där jag arbetar har man möjlighet att lyssna på radio, men det är ju självklart olika.

Fast idag blev det redan sämre eftersom det var en ordinarie, tråkig, sidekick. Men så visade det sig att han var en öppen hbt-person och dessa har ju sin givna, om inte inkvoterade, plats i Annikas program. Hoppas fortfarande på fler gamla Hassan-polare imorrn och i övermorrn.

2006-04-26 @ 12:22:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback