Ren slump?

Säpo burar in en misstänkt spion bara ett par dar efter att Conan har hälsat på sin tvillingsyster Tarja i Finland… hmm… Det enda man vet är att den gripne är en man, utländsk medborgare och att han INTE är diplomat. Vilket sammanträffande…!
 
Tänk på det: Den perfekta täckmanteln i hans läge måste ju vara att intervenera i den finska presidentvalskampanjen med glimten i ögat. På så sätt får han ett skäl att åka till Norden, han övertalades väl t.o.m. av massa finnar? Alltså har han charmat ett helt folk i regionen! Good will är ju viktigt inför en sån här operation om nåt går fel så man kan mobilisera en Free Willy-opinion för att bli frisläppt… Efter det avlagda besöket i Finland var det bara att ta sig över sjön till Sverige och inhämta information. But somethin’ went wrong, mistah!!
 
Eller jag kanske är ute och cyklar? OK, får se… har han nåt alibi? Han var på tv nyss men det programmet spelades ju in för en vecka sen, alltså NEJ… Men han har ju inget motiv, säger ni? JOO då! Vem röstade Aftonbladets läsare fram som bästa utländska talkshow härom året? Jo, just det, Letterman på konkurrentkanalen CBS. Say no more…
 
Så bli inte förvånade om TV4+ visar Late Night with Someone Else om en vecka…

 
Komihåg var ni läste det först!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback