Många nya länder blir det...

Grattis till Montenegro! 55% av de 86% röstande ville bli självständiga och så blev också fallet. De har visst inget försvar eller universitet men det går nog bra ändå.

Från att ha ingått i östblocket blev det till ett mer självständigt stort Jugoslavien, vilket rasade sönder och blev till "Restjugoslavien Serbien-Montenegro", som blev till Jugoslavien, som sedan blev till Serbien-Montenegro och som nu alltså blev till endast Montenegro.

Nu undrar man bara när nästa steg tas och en upplösning sker mellan Monte och Negro.

Och det kan ju självklart även en tid senare öppna för två nya skilsmässor som grundar de nya länderna Mon, Te, Neg samt Ro.

Det vi alla undrar nu är när Skåne ska fatta vinken och hänga på trenden... Fast dom får vänta till efter VM iaf för vi behöver ju anfallarna och målvakten.

Puh! Kofi får det körigt med så många nya ansökningar till klubben. Lika bra att han lämnar över till nån som är ung och rask, t.ex. en guy like me. Wait a minute... I'm a guy like me!!!  ...som han sa, den gode Homer. :)

Kommentarer
Postat av: Bullen

Eller som han också säger:

Homer: Trusting every aspect of our lives to a giant computer was the smartest thing we ever did!
Bart: Absolutely!
Lisa: Yep!
Homer: Oh, I agree!

2006-05-23 @ 12:54:06
Postat av: BisonFredrik

Jag och Johan åker ner och rekar på lördag. Vi ska till Petrovac på den budvanska rivieran. Antagligen försöker vi hetsa till nåt slags upplopp eller i alla fall lite kravaller. Sen säljer vi storyn till Aftonsnasket. Blir bra det här.

Postat av: H

Skitbra! Om ni lyckas splittra dom får ni också passa på att försöka bli premiärministrar i Negro respektive Monte.

2006-05-24 @ 23:31:52
URL: http://triviologi.blogg.se
Postat av: Marie

Hm, passning till mig eller? Du tycker om Skåne egentligen. Erkänn!

2006-05-31 @ 17:58:30
Postat av: Anonym

Nä, det var ingen passning till någon. Men det är ju naturligare att hacka på Skåne och tycka att de ska lämna riket än t.ex. Gästrikland...

2006-06-11 @ 22:03:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback